Kedves Vendégek!

 

Erdős Imola vagyok. Szegeden születtem, ott végeztem iskoláimat, és ott szereztem meg fodrász bizonyítványomat is. Szeged egyik legszebb szalonjában tanulhattam, ahol kellő precizitással sajátíthattam el az alapokat egy olyan fodrásztól, aki a mai napig a szakma elismert nemzetközi mestere. Versenyekre is jártam: ifjúsági országos bajnokságon először 6. helyezett, majd a következő évben rendezett országos Lisap versenyen első helyezést értem el. Ifjúsági Európa bajnokságon is részt vettem Németországban, ahol összetett kategóriában (szalontechnika, alkalmi kontyfésülés, modern frizura) 3. helyezett lettem.

A főiskola elvégzése után Budapestre költöztem, és az élet úgy hozta, hogy teljesen más területen dolgoztam. 2 gyermek édesanyjaként, újrakezdőként, de 5 éves szalontapasztalattal a Vanília Szépségszalon csapatát erősítem 2018 szeptemberétől, és várom mindazokat, akik szeretnének nyugodt, precíz, odafigyelő környezetben szépülni és örömmel visszatérni hozzánk.

 

Szolgáltatásaim közé tartozik:

 

    -férfi, női, gyermek hajvágás

    -festés, melírozás, szőkítés

    -dauerolás

    -alkalmi frizurák, kontyok készítése

 

Tel.:  06-20-409-2650

 

Akcióm:

 

2018. Szeptember Hónapban 10% kedvezmény jár a hajvágás árából! (Ha valaki festést is kér a hajvágás mellé, akkor is lejön a hajvágás árából a 10% kedvezmény)

 

Jelenlegi nyitvatartás:

 
Kedd: 13-19
Szerda: 13-19
Csütörtök: 9-13
 
 
 


 

Vendégkönyv

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása